Naam zaak… check…

Vandaag kennisgemaakt met een interessante werking in Gent. Blinkout verhuurt aan een zeer democratische prijs ruimtes in het hartje van Gent (vanaf 12,5 euro per dagdeel). Er is ook de stiltekamer. In deze ruimte kan je tijdens de week gratis komen werken of genieten van de stilte. Ik was gecharmeerd door de warmte van dit initiatief. Er zijn ideale ruimtes om vormingen in te geven. Dit opent perspectieven voor mijn initiatielessen masseur. Ook de ingerichte massagekamer is ideaal om massages in te geven.

Intussen ook verder aan het werken aan de website. Moeilijk om alles makkelijk te verwoorden.

Ik heb een naam voor mijn praktijk. Doch die hou ik nog even voor mij. Het zoeken van een naam voor een zaak is een huzarenstukje. Ik heb zeker 20 namen bedacht en dan gemerkt dat ze allemaal bestonden: zonnedeining, dosmanos, essentia, experienza, insanti, corpus et mente,…

Voorlopig focus ik me vooral op de massagepraktijk uit de grond stampen. Ik ben van plan om in latere instantie ook terug de draad op te nemen als vormer naar het jeugdwerk, onderwijs en organisaties.

Morgen mijn hoofd op iets anders zetten dan ondernemen. Er is een trailloop in de Blaarmeersen. Hopen dat ik me morgen toppie voel. Het is ook retrodag. Misschien dat ik een paar kringwinkels bezoek.

Tot de volgende

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s