Bang afwachten…

De morgen gestart met een ontbijtje in de kask-cinema en vervolgens genoten van slapstick gecombineerd met life muziek. Een fantastische ervaring.

Intussen ook nog wat verdere plannen gesmeed voor mijn massagezaak. Ik zit met tal van vragen voor SMART. Graag zou ik proberen mijn prijzen voor mijn massages te drukken door met een vier beurtenkaart te werken en met een actie “1 massage + 1 massage gratis”.  Door de beurtenkaart kan ik de massages misschien aanbieden aan 50 euro per beurt.

Intussen mijn agenda opgemaakt voor april en mei. De klanten zullen online mijn beschikbaarheid kunnen controleren. Bij het opmaken van mijn agenda gemerkt dat we al aan de vooravond van de paasvakantie staan.

Het aantrekken van klanten wordt nog het moeilijkste van allemaal. Er zitten al doemscenario’s in mijn hoofd. Gelukkig heb ik al wat respons gekregen. Wie het nu al zou beginnen voelen kriebelen mag altijd piepen. Ik ga wel maar pas beginnen mijn klanten ontvangen als ik officieel van start kan gaan. Ook hier ontwaren zich doemscenario’s want de SMART piste is er nog één met vele vraagtekens. Als ik van start kan gaan op 1 april heb ik op 1 april al m’n eerste klant. Alle begin is een begin.

Er staan alvast een aantal bijscholingen op de agenda. Samen met mijn maat Chris ga ik in april de workshop “zorgmassage” volgen. Er wordt dieper ingegaan op massagetechnieken voor mensen met een speciale zorg zoals mensen met depressies, burn-out maar ook kanker.

Gisteren had ik ook wel een massage kunnen gebruiken. Ik deed mee aan de Blaarmeersentrail. Een puike organisatie. Alvast gezien dat de Belgische politie over een aantal goedgetrainde atleten beschikt.

Indien u tot hier bent geraakt met lezen, kan u altijd denken… Er bestaat meer “crap” op het internet dan het relaas van een beginnend ondernemer.

Flinke groetjes

Dieter

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s