Een beetje knutselen…

Mensen die me een beetje kennen weten dat knutselen nooit mijn sterkste kant is geweest. “Kunstwerken” van mezelve zijn dan ook legendarisch. Groot was de frustratie toen mijn tekening voor de zoveelste keer niet werd uitgehangen op school. Ook bij tekenwedstrijden kon ik jammer genoeg de jury nooit bekoren. Van het grafische heb ik helaas weinig kaas gegeten. Het doet me denken aan hoe ik ooit een folder op Diggie afbrak en dan zelf het roer in handen nam. Uren heb ik eraan gewerkt om dan een flauw afkooksel af te leveren.

Het hoeft niet gezegd te worden dat werken aan de promotie voor mijn massagezaak een enorme uitdaging vergt. Gelukkig kan je tegenwoordig met weinig inspanningen een mooi resultaat bekomen. Zeer dankbaar ben ik wordpress. Dankzij minimale inspanningen lukt het om een toonbare website te toveren.  Ik heb er toch wel al uren aan gewerkt (vooral aan de inhoud). Als ik een groen licht krijg van SMART kan ik binnenkort mijn website op het www zetten.

Zoals je hier ook kunt merken, is mijn grote valkuil woordovertolligheid. Daarom maakte ik via worditout.com een woordwolk. Het resultaat kunt u binnenkort zien.

Groetjes
Dieter

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s