Oef…

De kogel is door de kerk. Begin april zal ik starten met mijn massagepraktijk. Ik zal in stilte starten maar je kan mij dus beginnen boeken vanaf  9 april 2019. Ik kan alvast de naam loslaten… er is gekozen voor de naam ZILVERZACHT. Niet omdat mijn massages zilverzacht zullen zijn maar omdat ik het gewoonweg een supermooie naam vond. De nostalgische kijkertjes van David de boskabouter zullen dit woordje ongetwijfeld herkennen.

Vanmorgen naar Brussel-Zuid geweest om te kijken of ik kan samenwerken met SMART en dit blijkt het geval te zijn. Ik zal dus kunnen factureren onder hun nummer. Ik heb er wel een punthoofd van gekregen van het aantal documenten ik moet invullen om in orde te zijn met SMART.

Langs deze weg wil ik alvast al eens de mensen bedanken die m’n website hebben bekeken en opmerkingen hebben gegeven. Het zal een basic website blijven maar ik heb heel wat aan de opmerkingen gehad. Zo heb ik op aanraden van Jo mijn knoppen en tekst drastisch verminderd. Elke gaf me dan weer de tip om meer linken op m’n website te gebruiken. Tips over inhoud en spelling mogen nog steeds worden gegeven. De gratis massage is wel al verloot.

Verwacht niet dat ik volle bak reclame zal maken vanaf 9 april 2019. Ik ben van plan om rustig aan de promotie te beginnen. Zo kan ik voorzichtig groeien. Gesterkt door m’n eerste klanten kan ik er een mooi begin van maken.

Morgen is het mijn verjaardag. Wil je echt een cadeautje geven denk dan misschien eens om een massage te boeken. Je maakt er een starter zeer tevreden mee. Je kunt klikken op mijn outlook agenda om te kijken naar mijn beschikbaarheid. Mijn mailadres van mijn onderneming is zilverzacht@outlook.com

Zilverzachte groetjes
Dieter

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s