Website Zilverzacht

De lancering van de eerste promotie voor mijn massagepraktijk nadert. Ondanks ik een zeer basic website heb gemaakt, ben ik er een hele tijd zoet mee geweest. Het resultaat kunnen jullie bekijken op (primeur) zilverzacht.org. Moesten jullie nog een foutje vinden laat het me zeker weten op zilverzacht@outlook.com. Jullie kunnen vanaf nu ook massages boeken. Als eerste actie geef ik een lichaamsmassage van 90 minuten voor 60 euro (meer info bij acties).

Ik speel met de gedachte om ook een facebookpagina te maken. In de catacomben van het internet staat er zelfs al een volledige pagina klaar met alle informatie maar ik twijfel nog. Facebookpagina’s bereiken blijkbaar slechts 4% van de volgers indien je geen gebruik maakt van de betalende services van facebook.

De eerste aanvragen komen stilletjesaan binnen. Ik ben deze mensen hier dan ook dankbaar voor.

Morgen volg ik samen met mijn maat Kris een cursus zorgmassage. Zeer benieuwd hiernaar.

Tot de volgende
Dieter

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s