Eerste werkweek Zilverzacht

De eerste werkweek voor Zilverzacht is een feit. Blij ben ik voor de eerste klanten. Ook de eerste massagebons zijn de deur uitgegaan. Er heeft me zelfs iemand opgebeld die ik niet rechtstreeks ken. Kortom… ik had nooit gedacht dat mijn eerste werkweek zo’n succes zou zijn. Vorige week  ook een opleiding zorgmassage gevolgd. Ik kijk al uit naar mijn volgende bijscholing.

Intussen in volle voorbereiding van de 10 miles. Naast mijn gewone looptrainingen en mijn trainingen in de fitness probeer ik wekelijks een wedstrijd mee te doen. Dit weekend was dit de parktrail in Ter Borcht. Een charmante loop met zeer veel prijzen. Volgende week staat de Lacosta loop van 14 kilometer op het programma.

Nog 16 weken totdat het dodentocht is. Ik wil dit jaar voor de dodentocht al een aantal 40+ kilometer wandelevenementen op voorhand meedoen. Het zal de dodentocht wat draaglijker maken.

Op naar een nieuwe mooie vakantieweek. Hopelijk is het weer goed genoeg voor een bbq.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s