Nieuwe massageruimte

De goedkeuringen zijn allemaal binnen. Ik kan rustig verder beginnen met mijn massagepraktijk. Grote promo heb ik nog niet gevoerd. Ik ga de praktijk voorzichtig laten groeien. Ik ben thuis volop bezig een nieuwe massageruimte te creëren. De bedoeling is meer de klemtoon te leggen op het masseren op mijn praktijk. Ik kijk er al uit naar een volledig ingerichte massageruimte. Eens ik mijn aparte massageruimte heb, zal ik reeds een eerste volledige revisie van mijn website (zilverzacht.org) doen.

Op de dag van de arbeid volg ik een dag opleiding rond stoelmassage. Ik wacht nog even met zelf een massagestoel te kopen.

Tot de volgende

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s