Mijn Great Escape 2017 (kort verslag + filmpje)

Op zondag 4 juni deed ik voor de derde keer mee aan The Great Escape obstacle run. Het moet gezegd worden; deze editie was de fijnste editie die ik al meegemaakt heb. De organisatoren hebben duidelijk veel geleerd op de aantal jaren tijd dat ze dit evenement organiseren. Deze keer was de afstand ongeveer 12 kilometer en er waren een 50-tal obstakels. Nog meer obstakels dus dan de vorige jaren. Zeer diverse obstakels kwamen aan de beurt: sluipen onder het sluipnet, klauteren op een vlot, springen over brandende balken, klauteren op muren,… Brand- en snijwonden zijn niet te vermijden maar ik kan deze loop echt aanraden aan iedereen. Aan iedereen die fit is tenminste. Het fijne aan de loop is dat men ook anderen helpt. Dit was nog meer het geval dan de Spartacus-run die ik een tweetal jaar geleden heb meegedaan. Vandaag voel ik nog op diverse plaatsen pijn maar ik kan terugkijken naar een zalige sportieve prestatie. Mijn eindtijd was uiteindelijk 2 u. 2 min 53 seconden. Niet dat dat er veel toe doet, de uitdaging tot een goed einde brengen is het zaligste aan de wedstrijd.

Hieronder kan u een filmpje bekijken van mijn Great Escape:

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s