Strong Viking Gent editie 2017

Zaterdag zal ik nog eens de kuitjes smeren en meedoen met de Stong viking obstacle run. Het wordt de volle 13 kilometer en een watereditie. Ik kon beter voorbereid zijn deze editie maar goed. Uitkijken wordt het naar de vele hindernissen, de modder, heroïsche valpartijen,… Zoals het een echt atleet betaamd is er uiteraard ook een entourage. Vandaag heb ik nog pijn aan mijn dwarsspieren van m’n buik. Ik neem me toch voor om morgen nog eens 10 kilometer te lopen in de blaarmeersen. Dan ga ik me toch wat zekerder voelen. Wel een beetje op mijn gat gevallen van de prijs voor dit evenement. Maar liefst 61,95 euro. Wedstrijden tot een goed einde brengen is altijd een streling voor het ego. Laten we hopen dat ik deze wedstrijd tevens zonder kleerscheuren kan uitlopen.

strong viking

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s