Nachtmerrie (100 woorden)

Badend in het zweet werd ik deze nacht wakker. Alweer een nachtmerrie. Het lijkt wel alsof boze demonen me de laatste tijd blijven achtervolgen. Op het nachtkastje staat een bus water. Ik drink ervan zodat er terug wat meer vocht in mijn hersenen komt. Zo kan ik terug helder denken. Ik vlei me tegen m’n lief en brabbel wat tegen haar. Ze stamelt iets terug en wil slapen. Morgen is het vroeg dag. Ik nuk wat na. Nachtmerries kan ik nu niet delen. Misschien moet ik nog wat water drinken. Water helpt niet tegen demonen. Fuck ik moet weer plassen.

© Dieter Bruyneel

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s