Fitness

Ja, ik ben ook zo’n bimbo die aan fitness doet. Met het doen van sit-ups, het sleuren van gewichten, me te pletter te fietsen en te planken, koester ik de illusie om zo’n ribbeltjes in m’n buik te krijgen. Niet dat een sixpack enige garantie op slagen in het leven geeft. Als je zo’n sixpack hebt, moet je vooral toepasselijke alibi’s vinden om die te kunnen tonen. Gezien ik weinig ga zwemmen met mijn vrienden en niet hou van zonnebaden, zijn er eigenlijk weinig gelegenheden om die sixpack te tonen. Voor mijn vriendin moet ik het ook al niet doen, die houdt immers wel van een buikje. En toch blijf ik die buik trainen in de hoop dat er ooit eens een reünie van mijn vroegere klasgenoten komt waarop we in zo’n jacuzzi plonzen. Dan weet ik dat er alvast één onderwerp is die we kunnen aansnijden : mijn afgetrainde lijf.  Veel kans dat mijn vroegere klasgenoten dan enkel kaas hebben gegeten van een sixpack als een draagkarton voor 6 flesjes bier.

© Dieter Bruyneel

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s