Die dagen (100 woorden)

Hoe we heerlijk konden nietsdoen. Samen in elkaars armen naar de vissen in de vijver kijken, elkaar gedag zeggen en dan het mijmeren naar een volgende dag. Het volstond in die dagen van elkaar de hele dag vast te houden, te knuffelen. We wisten niet altijd wat sturen; emoticons boden een uitweg. Samen waren we sterk in die dagen tegen alleman. Het gehunker werd soms ondraaglijk; een telefoontje bood uitweg. Die dagen, ik weet het nog heel goed, waren zo mooi. Ik wou dat ik ze in twee kon bijten, dan had ik dubbel zoveel om naar terug te kijken.

© Dieter Bruyneel

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s