Ongelukje

Soms zit het ongeluk in een klein hoekje… of hier… in een kleine oneffenheid van de straat. Rond 18u.20 maakte ik een brugje over mijn fiets ter hoogte van de Delhaize in de Zwijnaardse Steenweg. Neen ik had geen oortjes aan, ja ik keek zeer goed naar de baan, neen ik reed niet te snel. Held van het verhaal is mijn nieuwe nutcase helm. Door de helm te dragen heb ik enkel wat spierpijn en wat hoofdpijn. Zonder lag ik nu ongetwijfeld in het ziekenhuis (ik kwam rechtstreeks te val op mijn hoofd). Moraal van het verhaal… draag een helm. Voor de mensen die een helm mogelijk belachelijk vinden… draag toch een helm. Mensen die een helm niet modieus vinden… Koop een modieuze helm. Hierbij een foto van mijn held van de dag. Ik nomineer hem ook meteen voor “de helm van het jaar 2022”.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s